Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Orari i hapjes / Gjuhët e mbështetura / Vendndodhja

Orët e hapjes

E hënë-e premte 9:00-20:00

Të shtunën 9:00-17:00

Ditët e mbyllura: të dielave dhe festat publike


Gjuha për dritare

Gjuhët e disponueshme në sportelin e Shoqatës Ndërkombëtare të Shkëmbimit të Chiba City janë anglisht, kinezisht, koreanisht, spanjisht dhe
6 gjuhë duke përfshirë Vietnamisht dhe Ukrainisht.

Orari i punës i personelit që mund të trajtojë çdo gjuhë është si më poshtë

* Për arsye biznesi, ne mund të mos jemi në gjendje të përgjigjemi edhe brenda afatit kohor.Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm paraprakisht.

英语

月曜日 9: 00-15: 30
e martë 9: 00-15: 30
水 曜 日 9: 00-16: 30
木 曜 日 10: 00-16: 30
金曜日 9: 00-15: 30
土 曜 日 9: 00-16: 30

Gjuha kineze

月曜日 9: 00-15: 30
e martë9: 00-19: 30
水 曜 日14: 00-19: 30
木 曜 日 9: 00-19: 30
金曜日 14: 00-19: 30
土 曜 日 9: 00-15: 30

korean 

月曜日mungesa
e martëmungesa
水 曜 日14: 00-19: 30
木 曜 日mungesa
金曜日9: 00-15: 30
土 曜 日9: 00-15: 30

spanjisht

月曜日14: 00-19: 30
e martëmungesa
水 曜 日 mungesa
木 曜 日10: 00-16: 30
金曜日 mungesa
土 曜 日 10: 00-16: 30

vietnamisht

月曜日 10: 00-16: 30
e martëmungesa
水 曜 日mungesa
木 曜 日 10: 00-16: 30
金曜日 10: 00-16: 30
土 曜 日mungesa

ukrainas

月曜日mungesa
e martë 10: 00-15: 30
水 曜 日 10: 00-15: 30
木 曜 日 mungesa
金曜日 10: 00-15: 30
土 曜 日 mungesa

vend

〒260-0026
2-1 Chiba Port, Chuo-ku, Chiba City Chiba Central Community Center kati i 2-të

TEL 043-245 5750-

FAX 043-245-5751

Harta e Shoqatës Ndërkombëtare të qytetit Chiba

Rruga për në shoqatë

日本语

英语

Gjuha kineze

korean

spanjisht

vietnamisht