Нејапонските страници автоматски се преведуваат и
Можеби не е правилно преведено.
Јазик
мени
Барај
Нијанса
стандарден
Сина
големина на фонтот
проширување
стандарден
Намали

ЈАЗИК

Други јазици

MENU

Живи информации

Медицинска нега

Благосостојба

Деца / образование

Работа

Резидентна процедура

Домување / Транспорт

Во итен случај

Консултирајте се

Консултации со странци

Бесплатен правен совет

Други шалтер за консултации

Катастрофи / превенција од катастрофи / заразни болести

 Информации за катастрофи

Информации за превенција од катастрофи

Информации за заразни болести

Јапонско учење

Започнете да учите јапонски во здружението

Земете јапонски час

Јапонска активност еден на еден

Интеракција на јапонски

Час по јапонски јазик во градот

Материјали за учење

Меѓународна размена / меѓународно разбирање

Меѓународна размена Меѓународно разбирање

ラ ン テ ィ ア

Волонтирај

Волонтерска обука

Јапонска активност еден-на-еден [Член на размена]

Вовед волонтер

Најдете волонтер

Известување од Градското собрание на Чиба

Билтен од општинската администрација (извадок верзија)

お 知 ら せ

Chiba City Life Information Magazine (минато објавување)

Преглед на здружението

Главна дејност

Откривање информации

Поддршка на системот за членство и други информации

Регистрација / резервација / апликација

регистрира

Аплицирај

Резервација на простор за активност

Систем за управување

Пребарување

Добра ноќ вести

Добра ноќ вести

2021.4.21 Иницијативи за асоцијација
Сонцето

Ја

Tue

Сре

Чет

Пет

Седеше

4Месец 25

одмор

Затворено

4Месец 26

9AM~

8PM

4Месец 27

9AM~

8PM

4Месец 28

9AM~

8PM

4Месец 29

одмор

Затворено

4Месец 30

9AM~

8PM

5Месец 1

9AM~

5PM

5Месец 2

одмор

Затворено

5Месец 3

одмор

Затворено

5Месец 4

одмор

Затворено

5Месец 5

одмор

Затворено

5Месец 6

9AM~

8PM

5Месец 7

9AM~

8PM

5Месец 8

9AM~

5PM

PDF датотека